browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 293
Poradnictwo:

tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

 

Browin Sp. z o.o. Sp. k.
z siedzibą w Łodzi informuje,
iż szybkowar BIOWIN 5L,
No 340205, kod EAN: 5908277703714, nie spełnia wymagań rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 11 lipca 2016 r. w sprawie wymagań dla urządzeń ciśnieniowych
i zespołów urządzeń ciśnieniowych, z uwagi m.in.
na brak w dołączonej do przedmiotowego wyrobu instrukcji informacji w zakresie bezpieczeństwa dotyczących konserwacji, tj. o codziennych czynnościach konserwacyjnych
i podstawowych naprawach, które mogą być wykonane przez użytkownika; ostrzeżenia przed naprawami, które mogą być wykonane tylko przez autoryzowany personel;
o dostępnych serwisach naprawczych oraz identyfikacji części zapasowych.
Powyższe ogłoszenie publikuje
się w związku z prowadzonym postępowaniem przed Prezesem Urzędu Ochrony Konkurencji
i Konsumentów.

Wyszukaj produkt
 

Do pieczenia, wędzenia, gotowania 0+100°C

Opis

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.

Dane

Symbol: 100200
Stawka VAT: 23%
Szerokość produktu: 4.5cm
Głębokość produktu: 4.5cm
Wysokość produktu: 14.8cm
 
Browin 2010 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform