browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8 - 16

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 295
Export:
e-mail:
Poradnictwo:
tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

Wyszukaj produkt
 

Do pieczenia, wędzenia, gotowania 50-100°C

Opis

Termometr idealny do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Odpowiednio oznaczona skala wyświetlacza ułatwia korzystanie z miernika i pozwala w prosty, a przy tym precyzyjny sposób określić optymalną temperaturę dla podstawowych rodzajów mięs.
Termometr wyróżnia się solidnym wykonaniem i elegancką formą.

Czerwona wskazówka termometru wskazuje temperaturę, srebrna stopień wypieczenia i rodzaj mięsa.

Czujka termiczna, znajdująca się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od ostrej części szpikulca, powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa, z dala od kości.
Zakres pomiaru temperatury: od 50 do 100°C. Tolerancja +/-1°C.

Dane

Symbol: 102100
"Stawka VAT": 23%
Szerokość produktu: 7.3cm
Głębokość produktu: 7.3cm
Wysokość produktu: 14.4cm

Produkty powiązane

 
Browin 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform