browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 295
Export:
e-mail:
Poradnictwo:
tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

Wyszukaj produkt
 

Podwójna skala +30+100°C / +50+300°C

Opis

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Zakres temperatur od 30°C do + 100°C; +50°C +300°C
Tolerancja błędu do ok +/- 2°C

Dane

Symbol: 100900
"Stawka VAT": 23%
Szerokość produktu: 5.2cm
Głębokość produktu: 5.2cm
Wysokość produktu: 14.8cm
 
Browin 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform