browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 295
Export:
e-mail:
Poradnictwo:
tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

Wyszukaj produkt
 

03. Co to jest fermentacja stacjonarna?

Jest to drugi etap fermentacji prowadzony w warunkach beztlenowych (balon należy zakryć korkiem z rurką fermentacyjną). Ma tu miejsce główna synteza alkoholu. Ważnym etapem tego etapu fermentacji jest utrzymywanie temperatury moszczu na poziomie 20-25°C.

 
 
Browin 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform