browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 295
Export:
e-mail:
Poradnictwo:
tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

Wyszukaj produkt
 

17. Czy miód dodaje już na początku cały przy produkcji trójniaka i dwójniaka?

Proponuje dodać porcjami: np. w dwóch lub trzech, co ok. 1 tydzień. Nie ma wtedy niebezpieczeństwa, że fermentacja się zatrzyma z powodu przesłodzenia. Oczywiście miód dodajemy po rozcieńczeniu w wodzie. W przypadku gdy mamy miód „niepewny” np. z marketu, proponuje go wcześniej zagotować zbierając powstałe burzowiny (zanieczyszczenia).

 
 
Browin 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform