browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 293
Poradnictwo:

tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

 

Browin Sp. z o.o. Sp. k.
z siedzibą w Łodzi informuje,
iż szybkowar BIOWIN 5L,
No 340205, kod EAN: 5908277703714, nie spełnia wymagań rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 11 lipca 2016 r. w sprawie wymagań dla urządzeń ciśnieniowych
i zespołów urządzeń ciśnieniowych, z uwagi m.in.
na brak w dołączonej do przedmiotowego wyrobu instrukcji informacji w zakresie bezpieczeństwa dotyczących konserwacji, tj. o codziennych czynnościach konserwacyjnych
i podstawowych naprawach, które mogą być wykonane przez użytkownika; ostrzeżenia przed naprawami, które mogą być wykonane tylko przez autoryzowany personel;
o dostępnych serwisach naprawczych oraz identyfikacji części zapasowych.
Powyższe ogłoszenie publikuje
się w związku z prowadzonym postępowaniem przed Prezesem Urzędu Ochrony Konkurencji
i Konsumentów.

Wyszukaj produkt
 

Pizza crust yeast - 500g

Opis

Reliable dry baker's yeast for pizza crust.
Advantages:
- shorter dough working time
- increased elasticity of the dough, which is recommended while making pizza crust
Ingredients:
- 300 g wheat flour (best 00 type)
- 1 teaspoon salt
- 0.3 g dry Biowin yeast
- 2 teaspoons olive oil Instructions:
Combine the flour, salt and yeast in a large bowl. Mix all ingredients gently. Slowly add lukewarm water. Knead the dough for 10 minutes on a counter or a pastry board sprinkled with flour until smooth and elastic (the dough will separate from the walls of the bowl). (br)Next, work the dough again briefly with olive oil. Cover with a clean cotton cloth and leave to rise for 30-45 minutes (the dough shall double its volume) in a warm place.
After rising, sprinkle the dough with flour, roll and shape to obtain a thin cake.
Next bake with your favorite toppings for about 10-15 minutes at 250 °C.

Dane

Symbol: 409250
Stawka VAT: 23%

Produkty powiązane

 
Browin 2010 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform