browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 295
Export:
e-mail:
Poradnictwo:
tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

Wyszukaj produkt
 

Termometr serowarski 0+100°C

Opis

Termometr posiada klips, który umożliwa przymocowanie go do brzegu naczynia.
Specjalnie zaprojektowana tarcza termometru ułatwia kontrolowanie procesu domowej produkcji sera.
Termometr serowarski powinien znaleźć się w niezbędniku każdego serowara.

PAMIĘTAJ! NAJLEPSZA TEMPERATURA DO DODANIA PODPUSZCZKI TO 26-29 STOPNII. NASTĘPNIE PODGRZEJ.

Dane

Symbol: 102500
"Stawka VAT": 23%
Szerokość produktu: 5.1cm
Głębokość produktu: 5.1cm
Wysokość produktu: 22.0cm

Produkty powiązane

 
Browin 2018 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform