pixel
Browin Przepiśnik - Burger z ketchupem bananowym, boczkiem i majonezem whisky

Burger z ketchupem bananowym, boczkiem i majonezem whisky

Dania

2025-09-17 Drukuj
Udostępnij
śr. 0 | ilość ocen: 0
ulubione

Lubisz burgery, ale masz ochotę na coś naprawdę wyjątkowego? Ten przepis to połączenie klasyki z nutą szaleństwa. Soczysty kotlet wołowy i chrupiący boczek spotykają się tu z kremowym majonezem o smaku whisky i niebanalnym ketchupem bananowym. Efekt? Burger, który wyłamuje się ze schematów i podbija kubki smakowe od pierwszego kęsa.

Przepis na burgera z ketchupem bananowym, boczkiem i majonezem whisky

Przygotowanie:

  1. Bułkę utostuj na złoto.
  2. Spód posmaruj majonezem o smaku whisky.
  3. Kotlet usmaż medium rare, połóż na nim plaster sera.
  4. Dodaj boczek i ketchup bananowy.
  5. Przykryj górną częścią bułki i podawaj.
Smacznego! ...bo domowe jest lepsze!

akademia-domowego-smaku

burger

cheeseburger

domowe burgery