Serowarstwo
Przetworstwo
Piekarnictwo
Wędliniarstwo
Winiarstwo
Oferta dla winnic, badania laboratoryjne, kalkulator winiarski
Gorzelnictwo
Kalkulator nalewek, badania laboratoryjne
Piwowarstwo
Dom i ogród
Termometry
Rabarbar to cenne źródło antyoksydantów, ponadto zawiera błonnik, kwas foliowy i cenne dla organizmu pierwiastki. Łodygi tej rośliny mają charakterystycznycierpko-kw...
Ilość na stronie:
Sortuj:
Konfitura rabarbarowa
Dżem malinowy
Dżem z aronii i śliwek
Brzoskwiniowa konfitura z rozmarynem
Konfitura z owoców dzikiej róży
Dżem z czerwonej porzeczki
Dżem z czarnej porzeczki i jabłek
Konfitura żurawinowa - do kanapek, mięs i pasztetów
Waniliowa konfitura z mirabelek
Konfitura z jarzębiny - idealna do mięs
Dżem ze smażonych jabłek
Dżem bananowo-czekoladowy
Dżem z wiśni
Powidła ze śliwek
Masło jabłkowe - smaruj owocowo!
Hummus w różnych wersjach smakowych
Konfitura z czerwonej cebuli
Domowy dżem kakaowo-śliwkowy
Domowy dżem pomidorowy z Habanero
Dżem truskawkowy z bazylią
Dżem truskawkowy z kwiatami czarnego bzu
Pasta z awokado na słodko i wytrawnie
Pasta z czerwonej soczewicy
Pasta z soczewicy z twarogiem